Något annat än schlager

Schlager i all ära, men viss finns det mer i musikvärlden som är värt att se och höra på. Vi tänkte här tipsa om två kommande musikevenemang som vi tycker är väl så goda som schlager.

De musikevenemang vi tipsar om kommer från sajten GO Music Travel som säljer konsertresor bland annat till London. På deras sida kan man även hitta musikalbiljetter i både London och New York.

Lionel Richie

Om du känner igen namnet Lionel Richie men inte kan placera det så ska vi ge dig några reminders. i Killinggängets klassiska sketch ”Fredagspub” i serien Nile City så skryter man att ”det är bara här du kan vinna LIONEL RICHIE-BILJETTER”. Minns du fortfarande inte så kanske du minns efter att ha lyssnat en liten stund till denna klassiker.

Nu kan du se honom i en extrainsatt konsert på O2 Arena i London i slutet av mars. I showen med den Grammymeriterade artisten så bjuds du på låtar från hela hans karriär, såväl Say you say me som All night long och Three times a lady. Turnén har fått mycket goda recensioner över hela världen och är en riktig fest både för örat och ögat.

Paul Simon och Sting

I slutet av april är det dags för två av vår nutids största stjärnor att avsluta sin Europaturné i London. Tillsammans med grannen sedan 20 år tillbaka så tar Paul Simon med sig Sting på en turné de kallar för ”On stage together” och du kan förstås förvänta dig en föreställning som heter duga. Med tanke på det låtarkiv de tillsammans besitter så lär du kunna räkna med att det inte blir några utfyllningslåtar, utan hits rakt igenom. Under konserten så får du höra dem både som soloartister och tillsammans i duetter. Här får du ett smakprov.